A Bridgerton sztárja, Phoebe Dynevor és a Fury színésze, Logan Lerman szerepel majd a történetben amely egy fiatal férfiról szól, akit hosszú időn át tartó szerelme egy váratlan hármasba vezet. Úgy gondolja, hogy ez az ő végső álma valóra vált, de amikor a fantázia véget ér, mindhármuknak meglepő és életre szóló következmények maradnak, amelyek arra kényszerítik őket, hogy felelősséget vállaljanak tetteikért.

A jövőre várható filmet Chad Hartigan (Little Fish) rendezi Ethan Ogilby forgatókönyve alapján. Az Oscar-díjra jelölt Star Thrower Entertainment (King Richárd) által készül. A CAA Media Finance képviseli Észak-Amerikában.

A Mister Smith Entertainment alapítója és vezérigazgatója, David Garrett kijelentette: „Nagyon örülünk, hogy nemzetközi partnereink erre a felzaklatott, okos forgatókönyvre reagáltak. Szeretjük ezt a projektet, és alig várjuk, hogy megvalósuljon.” Sikere megállapodások születtek a fim forgalmazásával kapcsolatban. Megkötötték a megállapodásokat a Metropolitan-nel Franciaországban; Signature Entertainmentel az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Új-Zélandon; Seven.One Entertainment Group-pal Németországban; Rai mozival Olaszországban; Mis.Labelell Skandináviában; Nos Lusomundoval Portugáliában; Just Entertainmentel a Benelux államaokban; United King Filmsel Israelben; Front Row Filmes Entertainmentel a Közel-Keleten;  Acme Film a balti államok számára; Vertical Entertainmentel  Bulgária, Magyarország és Románia számára; Aqs-al a Cseh Köztársaság és Szlovákia számára; Blitz-el a volt Jugoszláviának; és a Monolith Filmsel Lengyelország számára.


Leave a comment