Érdekességek
  • Császármetszéssel született.
  • Az első sorozat végén Daphne (Phoebe Dynevor) fiút szül. A könyvben azonban Amelia, Belinda és Caroline után David csak a pár negyedik közös gyermeke volt, aki fiú lett.
  • Phoebe elmondása szerint Daphne számára csak az első évadhoz 104 különböző kosztüm készült.
  • Phoebe tud lovagolni oldalnyeregben. Az Elle-lel készítt interjúban elmodnta, hogy 2021 januárjában, a Bridgerton 1. évadának forgatása közben tanult meg nyeregben ülni. Ez nem feltétlenül tetszett neki, hogy karakterének bizonyos jelenetekben oldalnyeregben kell ülnie. Azt mondta Elle-nek: „Azt gondoltam, ez nem lenne hozzá illő – ha valami egészen kétségbeejtő dolog történne, a nyereg ne lenne már nyereg.”
  • Phoebe Dynevor az ActionAid U.K. nagykövete. Phoebe nemcsak tehetséges színésznő, hanem emberbarát is. Az ActionAid U.K. nagykövete, egy nemzetközi jótékonysági szervezet, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a szegénységben élő nőkre és lányokra szerte a világon.
  • Phoebe Dynevor és Pete Davidson randevúztak. Meglepő módon randevúztak. A pletykák szerint 2021 elején együtt voltak, és ezek a pletykák alapvetően beigazolódtak 2021 áprilisában, amikor észrevették őket, amint együtt sétáltak. 2021 júliusában nem volt kétséges, hogy ők ketten egy pár, amikor először mutatkoztak nyilvánosan párként Wimbledonban. A kapcsolat azonban nem tartott sokáig, mert 2021 augusztusában már szakítottak.
  • Phoebe Dynevor szórakoztatóipari családból származik. Jól ismert előadók családjából származik. Édesanyja, Sally Dynevor népszerű színésznő az Egyesült Királyságban. Leginkább a Coronation Street című népszerű szappanoperában játszott Sally Webster szerepéről ismert. Phoebe apja Tim Dynevor, egy másik, Emmerdale című brit szappanopera forgatókönyvírója. Tehát alapvetően a szórakoztatóiparban kellett lennie.